Over puur

Over PUUR

Welkom bij schoonheidssalon PUUR

Ik Angela Grapperhaus, heb iets met puur. Ik ben liefhebster van de natuur, groene thee en pure producten, van mensen die zichzelf zijn en van cosmetica producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Daar wordt je huid blij van en ik dus ook.

Voordat ik schoonheidsspecialist werd, werkte ik 22 jaar in het bedrijfsleven. Ik was efficiënt, gedreven en professioneel, maar kreeg steeds sterker de behoefte om zacht en zorgzaam te zijn. Ik wilde mensen helpen, in de watten leggen en huidverzorging had altijd al mijn interesse.

Beleef het heerlijke gevoel van een PUUR behandeling en ervaar wat ik voor u kan betekenen.

Dusgooide ik het roer om en volgde ik mijn passie. Ik voltooide een gedegen opleiding tot schoonheidsspecialist en werd alleen maar enthousiaster. Ik vergrootte mijn kennis met aanvullende cursussen en volgde trainingen op het gebied van acne en cosmetische ingrediënten. Het meisje van 8 jaar die een droom had om haar eigen schoonheidssalon te openen is nu werkelijkheid geworden. PUUR heeft haar deuren geopend!

Ik geniet ervan om mensen een fijne, op maat gemaakte gezichtsbehandeling te geven en samen te werken aan het verbeteren van de huid. PUUR is vernieuwend op het gebied van groene cosmetica. Hiervoor gebruik ik de volledig natuurlijke en biologische producten van Naturgeist en Organic Boost zodat de huid optimaal gezond kan worden en blijven. Dit houdt in dat er geen minerale olie, synthetische conserveringsmiddelen (o.a. parabenen) of andere ingrediënten inzitten die uw huid verstoppen en kunnen irriteren.

U zult het gevoel van weldaad en luxe ervaren, even in een andere wereld te zijn.

Ik doe dit vol energie en pure aandacht! Graag tot ziens!

Met pure en warme groet,
Angela Grapperhaus

Ⓒ PuurbyAngela | KVK: 70524394 | Anbos kernlidnummer: 27343 | IBAN: NL 48 TRIO 0338 8089 22 | Algemene voorwaarden